Home | Festivalul Shakespeare | Site-uri Web | Retele Calculatoare | Service si Imprimante

Am realizat site-uri web de diverse tipuri si de diverse grade de dificultate,
pentru institutii de invatamânt, primarii, societati comerciale si site-uri turistice.

Specialistii nostri realizeaza site-uri orientate spre satisfacerea
dorintelor clientilor si spre reprezentarea cât mai buna a profilului clientului.

Va prezentam in imagini cateva site-uri realizate de noi.

Site-ul Gradinitei nr. 51 "Floarea Soarelui" Craiova, realizata intr-un stil agreabil pentru copii, vesel si colorat, marcat de simbolul florii soarelui. Are drept scop atragerea parintilor si copiilor pentru a se inscrie la aceasta gradinita, prin prezentarea conditiilor si a activitatilor diverse si placute desfasurate de copiii din gradinita.

Cu site-ul gradinitei "Floarea Soarelui" am fost deschizatori de drum pentru toate gradinitele din tara care pot acum sa-si posteze gratuit site-ul pe serverul pus la dispozitie de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Acest site a fost primul site al unei gradinite gazduit gratuit pe acest server.

Site-ul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Mehedinti este realizat intr-un stil mai sobru, cu imagini sugestive pentru activitatea desfasurata, cu informatii utile pentru producatorii agricoli referitoare de diverse programe de finantare, legislatie utila si informatii legate de diversele departamente ale directiei.

Site-ul societatii comerciale Ancarma S.R.L. a fost realizat urmarind dorinta clientului si este un showroom al produselor firmei, si anume mobilier din lemn. Prezinta multe imagini cu mobilierul pictat si la comanda care a fost realizat de atelier de-a lungul timpului, pentru clientii sai. Este foarte util pentru potentialii clienti care pot vedea ce poate realiza aceasta societate.
Site-ul CBC Tourism face parte dintr-un proiect amplu de promovare a turismului in zona Cazanelor Dunarii, Parcul National "Portile de Fier", finantat de Uniunea Europeana. Acest proiect a fost initiat de Fundatia pentru Tineret Mehedinti, Consiliul Judetean Mehedinti si primaria Kladovo. Site-ul prezinta informatii ample si numeroase imagini referitoare la zona promovata.